dogecoin
Flickr

Enmig del moviment correctiu del mercat de les criptomonedes, amb importants caigudes tant per al bitcoin com per a l'ethereum, les altcoins estan vivint una purga i el dogecoin no n'és una excepció. El criptomeme es troba en un rang de negociació des de l'agost passat, una vegada que va sucumbir a la resistència dels 0,35 dòlars, “per la qual cosa podria continuar amb debilitat durant propers dies”, diuen els experts d'IG Markets.

El token deixa caigudes del 10% a la darrera setmana i ni tan sols el nou recolzament del seu principal sponsor, Elon Musk, ha animat les compres. El CEO de Tesla ha declarat a la revista Time, que l'ha triat persona de l'any 2021, que el bitcoin no és tan bo per als pagaments quotidians com la criptodivisa basada en el meme d'un gos de la raça shiba inu.

"El bitcoin no és un bon substitut de la moneda transaccional. Encara que es va crear com una broma ximple, el dogecoin és més adequat per a les transaccions. El flux total de transaccions que fas amb el dogecoin, com a transaccions per dia, és un potencial molt més gran que el del bitcoin", ha raonat Musk.

El CEO de Tesla ha destacat que el bitcoin és més adequat com a dipòsit de valor, per la qual cosa els seus inversors prefereixen mantenir-lo en lloc de vendre'l o utilitzar-lo per a pagaments. "El volum de transaccions del bitcoin és baix, i el cost per transacció és alt", ha assenyalat Musk.

D'altra banda, el dogecoin no és tan bo com a dipòsit de valor, ha comentat Musk, assenyalant que la criptodivisa és "lleugerament inflacionària". Tot i això, això "anima la gent a gastar, en lloc d'atresorar-la com a reserva de valor", ha sentenciat.

Noticias relacionadas

contador