ethereumcb1

El verd s'imposa aquest dijous al mercat de les criptomonedes, mentre la capitalització total segueix en pugna per consolidar els 2 bilions. El ral·li del bitcoin sembla que s'ha frenat a la resistència dels 45.000 dòlars. La divisa digital per antonomàsia va assolir aquesta àrea el 8 de febrer, quan va registrar màxims de més d'un mes i s'ha mantingut des de llavors consolidant el recent avenç i deixant màxims creixents al tancament. En concret, aquest dijous, 9 de febrer, va acabar el dia als 44.400 dòlars, encara que retrocedeix des de llavors cap als 43.800 dòlars.

Destaquen les alces per a l'ethereum (ETH) que ahir va ampliar els màxims per sobre dels 3.200 dòlars. La segona criptomoneda més operada del mercat apunta ara a les resistències dels 3.400 dòlars i els 3.600, segons l'anàlisi tècnica, després de recuperar-se gairebé un 50% des dels mínims del gener.

L'optimisme ha calat entre els inversors després que la unitat de la xarxa Ethereum, l'ether, creués els 3.000 dòlars. L'analista de criptografia Benjamin Cowen, citat per Coingape, ha predit que l'ETH s'està preparant per a una ruptura important després d'una consolidació a llarg termini. Segons ell, la zona entre 2.000 i 4.000 dòlars és una gran zona de reacomodament per a una pista de preus més alts a mitjà termini.

El preu d'ethereum mostra signes de continuació alcista al gràfic diari, on ha superat qualsevol desafiament en el seu camí per assolir el nivell dels 3.200 dòlars. Com que el preu de l'ethereum s'ha mogut amb èxit per sobre de la mitjana mòbil simple de 50 dies i la línia inclinada a la baixa, els inversors estan apuntant als 3.600 dòlars.

Noticias relacionadas

contador