redditcbbolsaa1

El cofundador de Reddit, Alexis Ohanian, aspira a recaptar 177,60 milions de dòlars per a la seva nova empresa de criptomonedes, Kryptós.

L'empresa de capital risc d'Alexis Ohanian, Seven Seven Six, busca recaptar 177,6 milions de dòlars per al seu nou fons anomenat Kryptós, que se centrarà en la Web 3 i la moneda digital, segons ha informat The Information.

Registrada com a assessor d'inversions (RIA) a l'abril, Seven Seven Six ara pot invertir en criptomonedes directament. I la sòcia fundadora del fons, Katelin Holloway, creu que les condicions actuals del mercat són perfectes per comprar.

"Aquest és el millor moment per comprar si estàs realment llarg al sector (...) Està en oferta. Tot està en oferta", ha declarat Holloway.

Seven Seven Six compta actualment amb 56 empreses a la seva cartera, entre les quals hi ha una de les més famoses creadores de projectes de NFT: Yuga Labs, de Bored Ape Yacht Club, i QuickNode, una empresa d'infraestructura de cadena de blocs, amb uns 904 milions de dòlars en actius bruts.

La manera com el fons planeja operar és cobrant un 2,5% de gestió amb un 25% d'interessos arrossegats.

contador