preguntas frecuentes sobre criptomonedas e impuestos

El mercat de les criptomonedes presenta una calma relativa després de la caiguda de dimecres propiciada per la dada d'inflació dels Estats Units, que ha acabat passant com un sotrac de moment. El bitcoin s'aferra als 20.000 dòlars i l'ethereum fa el mateix amb la barrera dels 1.100. Les dues criptomonedes es mouen en un rang estret, mentre el criptovalor MATIC, de la xarxa Polygon els roba tot el protagonisme després del recolzament de Disney.

  • 62.362,27$
  • -0,52%

La plataforma de capa 2 d'Ethereum ha estat escollida per participar en el prestigiós programa accelerador de la 'casa del ratolí', fet que ha donat un notable impuls al seu criptovalor nadiu MATIC. Tot i que a la jornada cedeix al voltant d'un 1%, acumula guanys de gairebé el 10% des d'ahir i al voltant del 20% a l'última setmana. Es canvia de mans als 0,70 dòlars i ocupa el lloc 16 al rànquing de CoinMarketCap.

Durant el transcurs del programa, cada empresa participant rebrà capital d'inversió, accés a un espai de co-working al campus creatiu del gegant de l'entreteniment a Los Angeles, i l'orientació dels alts executius de Disney, així com dels líders empresarials al món de la tecnologia i l'entreteniment. El programa finalitzarà amb un dia de demostració al campus de Walt Disney Studios a Califòrnia.

El CEO de Polygon Studios, Ryan Wyatt, va observar dimecres que Polygon va ser "l'única cadena de blocs seleccionat" per al programa, i va afegir que l'elecció "diu molt de la feina que s'està fent i cap a on anem com a empresa".

L'exclusiu programa d'acceleració estava obert a "empreses en fase de creixement recolzades per capital risc amb una visió per causar un impacte en el futur de la tecnologia i l'entreteniment". Disney va revelar que la classe d'aquest any se centrarà en casos d'ús que impliquen tecnologies com ara la realitat augmentada (AR), la intel·ligència artificial (AI) i els criptovalors no fungibles (NFT).

Noticias relacionadas

contador