mastercard a suivre a wall street

La plataforma i custodi de criptomonedes Edge ha presentat la seva nova targeta Edge Mastercard, durant la conferència Consensus 2022, que se celebra a Austin, Texas. Es pot recarregar amb actius digitals i funciona a la xarxa de comerços de Mastercard, per la qual cosa es podrà utilitzar únicament als llocs que operin amb Mastercard. La targeta i l'app permeten als usuaris gastar bitcoin a més de 10 milions de comerços de tot el país sense comprometre les seves dades personals o la seva identitat.

Els titulars poden carregar l'Edge Mastercard amb bitcoin (BTC/USD), dogecoin (DOGE/USD), bitcoin cash (BCH/USD), dash (DASH/USD) i litecoin (LTC/USD) directament des de l'aplicació Edge, cosa que permet als usuaris començar a gastar immediatament. No es demanen dades personals.

Als usuaris de l'aplicació Edge no se'ls cobra cap comissió. El límit és força alt situant-se en 1.000 dòlars al dia o el seu equivalent.

El cofundador d'Edge, Paul Puey, va afegir que “La targeta Edge Mastercard és un veritable avenç en l'ús de les criptomonedes per als pagaments quotidians. Els usuaris de bitcoin, bitcoin cash, dash, doge i litecoin podran finalment gastar les seves monedes en comerços que acceptin Mastercard als Estats Units”.

Edge utilitza els tipus de canvi oficials utilitzats per Coinmarketcap i no cobra cap marge sobre aquests. No cal prefinançar la targeta perquè podeu transferir actius digitals des de l'aplicació i gastar-los a l'instant.

La targeta Edge Mastercard està impulsada per Ionia, plataforma d'estalvi i tecnologia financera d'última generació. Es connecta amb els moneders Samsung Pay, Apple Pay i Google Pay. També es pot utilitzar per al comerç electrònic o els pagaments en línia copiant les dades de la targeta al lloc on es vulgui realitzar la compra.

No hi ha cap adreça vinculada a la targeta, per la qual cosa es pot introduir qualsevol dada per a l'enviament o la facturació sempre que coincideixi.

Noticias relacionadas

contador