primer plano bitcoin portada

Segons les últimes dades del Banc d'Espanya, encara queda el 3% de l'import total en pessetes que hi havia al dia 1 de gener de 2002, moment en què l'euro va començar a ser vàlid a Espanya. S'estima que encara hi ha en circulació 266.051 milions de pessetes sense canviar, xifra que equival a 1.599 milions d'euros. Part d'aquestes monedes es poden convertir en bitcoins gràcies a la iniciativa de Bitnovo: ofereix un 15% addicional en bitcoins al bescanvi donat per les pessetes als punts de canvi autoritzats abans del 30 de juny.

D'aquesta manera, Bitnovo busca familiaritzar també l'ús del bitcoin a la societat. Marcos Muñoz, fundador de la companyia especialitzada en la compra-venda de monedes digitals assenyala que "les monedes digitals són una realitat i formaran part de l'economia financera en un futur proper. Amb aquesta campanya, busquem retre-li homenatge a la moneda que ens ha acompanyat durant gran part de les nostres vides a Espanya i donar la benvinguda al món de les monedes digitals".

Cada vegada més espanyols s'inclinen per la compra de monedes digitals, i segons una enquesta de Statista, aproximadament el 9% dels espanyols ja usa o posseeix monedes digitals com el bitcoin, percentatge que suposa uns 4 milions de persones. Això posiciona Espanya molt a prop d'altres països europeus amb alta taxa d'adopció de monedes digitals com Suïssa i Grècia (11%), i per davant de nacions com Alemanya i el Canadà (5%) i Japó (4%).

Coincidint amb la data límit que ha determinat el Banc d'Espanya per canviar les pessetes per euros (30 de juny de 2021), Bitnovo oferirà la possibilitat d'aconseguir un 15% addicional en bitcoins per les pessetes canviades.

Per accedir a aquest benefici, els interessats només hauran d'enviar el justificant que el Banc d'Espanya hagi lliurat del bescanvi de les pessetes per euros durant el juny 2021, a [email protected] juntament amb una còpia del seu DNI o NIE en vigor. Després de la validació i aprovació de tota la documentació, Bitnovo enviarà, a l'usuari, un cupó per l'import corresponent. Des de Bitnovo destaquen que bitcoin es continua apreciant davant l'euro.

La promoció és vàlida de l'1 a el 30 de juny de 2021 i només es podrà participar amb els justificants emesos pel Banc d'Espanya entre aquestes dates.

Noticias relacionadas

contador