ep david beckham
JOSEFINA BLANCO

L'exfutbolista, empresari i filantrop, David Beckham, s'ha convertit en ambaixador global de la cadena de blocs, DigitalBits. En un comunicat oficial han anunciat que el seu objectiu principal serà ajudar a comunicar el poder transformador de DigitalBits a consumidors, marques i altres organitzacions de tot el món.

Aquesta associació global impulsarà la innovació i la sostenibilitat al sector i cultivarà noves formes perquè Beckham es connecti amb els seus fans a tot el món. L'empresari aportarà la seva àmplia experiència i relació amb les marques mundials amb què treballa com Adidas, Maserati, Tudor, Sands, Diageo i EA.

L'exfutbolista és considerat una de les persones més influents del món i les dades (més de 138 milions de seguidors) ho demostren. Les seves impressions anuals superen els 9.000 milions a Instagram, Facebook i les plataformes xineses Weibo i Douyin, fet que suposa el compromís més gran de qualsevol compte internacional. A més, es consolida com la persona més seguida i compromesa a les xarxes socials al Regne Unit.

Tal com detalla el comunicat, la tecnologia de cadena de blocs permet al talent i a les marques relacionar-se amb els fans i seguidors, creant actius digitals com els criptovalors no fungibles (NFT per les sigles en anglès) que poden reflectir la realitat d'una forma totalment innovadora. Com a part del seu compromís amb la innovació, Beckham llançarà una sèrie de NFT i altres actius digitals basats en la cadena de blocs, encunyats exclusivament a la cadena de blocs ecològica DigitalBits.

"Sempre estic disposat a trobar noves maneres de connectar amb els meus fans de tot el món. Quan vaig parlar amb Al Burgio i l'equip de DigitalBits, vaig saber que era una gran oportunitat per crear noves experiències per als meus fans en línia. Sempre m'he sentit orgullós de treballar amb els millors equips i estic molt emocionat de treballar a les meves col·leccions de NFT i en més innovacions en el futur", va declarar l'esportista.

Per la seva banda, Al Burgio, fundador de DigitalBits, va dir: “Estic encantat de donar la benvinguda a David Beckham com a ambaixador global de la marca DigitalBits. Estic desitjant treballar amb Beckham per portar el poder transformador de la tecnologia de cadena de blocs al públic general i ajudar la gent de tot el món a entendre'n el veritable potencial”.

Noticias relacionadas

contador