ep logo de la empresa fintech circle creadora de la stablecoin usdc
CIRCLE

Circle Internet Financial ha anunciat que ha arribat a un acord per a una ronda de finançament de 400 milions de dòlars amb inversions de Blackrock, Fidelity Management and Research, Marshall Wace LLP i Fin Capital.

Circle és l'emissor de USD Coin (USDC). L'stablecoin USDC té una capitalització de mercat d'uns 51.000 milions de dòlars i un domini del mercat al voltant del 2,58% a l'hora d'escriure aquest article. Blackrock, el gestor d'actius més gran del món, a més, ha establert una associació estratègica més àmplia amb la criptoempresa, que inclou l'exploració d'aplicacions del mercat de capitals per a USDC.

Jeremy Allaire, cofundador i conseller delegat de Circle, va comentar: "Les monedes digitals en dòlars com el USDC estan impulsant una transformació econòmica global, i la infraestructura tecnològica de Circle se situa al centre d'aquest canvi". S'espera que la ronda de finançament es tanqui al segon trimestre. "Amb l'associació amb Blackrock, estem ampliant la nostra relació existent amb Blackrock per a la gestió d'actius significatius per a les reserves que donen suport USDC per explorar noves formes en què USDC pot ser adoptat en aplicacions de mercats de capitals tradfi", va descriure.

El conseller delegat de Circle va concloure: "Mentre els Estats Units busquen un paper de lideratge en la moneda digital, creiem fermament que la força de la innovació del sector privat, basada en un sistema financer obert sobre cadenes de blocs públics, pot fonamentar el paper de lideratge de Estats Units a l'economia d'Internet".

Noticias relacionadas

contador