trump china eeuu portada buena
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Optimisme en les converses entre la Xina i els EUA per l'anhelat acord de 'fase u'. Els líders de les negociacions comercials de tots dos països han mantingut una nova conversa telefònica aquest dimarts, segons ha confirmat el Ministeri de Comerç de la Xina en un comunicat, per acostar postures sobre els esculls de l'anomenat acord comercial de 'fase u'.

Aquestes bones notícies alimenten encara el bon ànim, després que aquest cap de setmana hagi transcendit que el gegant asiàtic ha indicat que estava preparat per prendre mesures més dures per infraccions en violacions de propietat intel·lectual. Un informe al Global Times de la Xina també va suggerir que hi va haver acord sobre la reversió d'alguns aranzels.

L'índex de referència del Japó Nikkei 225 puja una 0,35%. El Kospi de Corea de Sud tanca amb una baixada de 0,10%. El Hang Seng de Hong Kong també cau un 0,19% i el compost de Xangai tanca pla (+0,06%). Les borses de el sud-est asiàtic han tancat amb caigudes moderades, mentre l'ASX200 australià s'ha elevat un 0,83% i el NZX50 ha tancat amb un auge similar.

Noticias relacionadas

contador