ep archivo   recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Un martell és una espelma que es dona amb bastant freqüència als mercats. Aquesta té lloc al final d'una fase correctiva prolongada i gairebé sempre a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista.

  • 12,06€
  • 0,33%
Análisis Técnico
S1
12.20
S2
16.46
R1
18
R2
18
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Estem parlant d'una sessió durant la qual el preu cau amb força durant gran part del dia per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior per sota. El volum negociat també sol ser bastant més alt que el de les sessions precedents. I això és el que ens va dibuixar Solaria durant la sessió del 16 d'aquest mes, tancant als màxims del dia i amb un altíssim volum de negociació.

I la veritat és que tot segueix exactament igual que ho hem comentat durant els últims dies. Les implicacions alcistes del martell segueixen aquí i així seguirà sent mentre el títol respecti els mínims d'aquesta formació (els 13,30 euros i en preus de tancament). De fet, com més a prop dels mínims, més atractiva serà l'equació rendibilitat-risc en la companyia. Mentre no tanqui per sota, la possibilitat de construir un rebot de certa intensitat hi és, i els primers objectius de pujada els trobem en el buit baixista dels 16,46 euros i per sobre, els 18 euros.

Noticias relacionadas

contador