ep archivo   unicaja renueva su acuerdo de colaboracion con iberaval para financiar a las pequenas
UNICAJA - Archivo

Unicaja ha aconseguit subjectar-se al voltant del suport dels 1,20 euros, cosa que li permet mantenir intacta la seva tendència alcista principal.

  • 1,27€
  • -3,06%
Análisis Técnico
S1
1
S2
1,362
R1
1,377
R2
1,377
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sembla que el banc podria moure's en una banda lateral de consolidació durant les properes setmanes amb dos nivells molt clars, tant per dalt com per baix. Hem de tenir en compte que la seva tendència principal és clarament alcista, per la qual cosa el més probable és que puguem acabar veient una extensió de les pujades. El primer nivell de resistència el podríem situar als 1,362 euros, màxims anuals molt propers als màxims de tots els temps que va dibuixar als 1,377 euros. La superació d'aquests preus deixaria la companyia en pujada lliure, amb el camí obert per a una extensió de la seva escalada alcista.

Per sota, el suport que no perdrem de vista és als 1,20 euros. Compte amb l'abandonament d'aquest nivell de preus, ja que, si el perdés, el més normal és que puguem veure una extensió de les caigudes fins al nivell de la unitat, on hi ha la mitjana de 200 sessions.

w280624unicaja
contador