ep el presidente de telefonica jose maria alvarez-pallete en la junta general de accionistas de 2019
TELEFÓNICA - Archivo
3,98€
  • 0,02€
  • 0,61%

No descarto en absolut que el preu estigui donant forma a una falca baixista d'implicacions alcistes per al preu. Això sí, és important que comenci a rebotar amb força com més aviat millor.

Análisis Técnico
S1
5.69
S2
6.68
R1
6.80
R2
6.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Telefónica no ha començat bé la sessió d'aquest divendres, ja que és el valor de l'IBEX que més cau. I, a més, això implicaria perforar el suport que presenta en el suport decreixent. Però tenim tota la sessió per davant per veure si al tancament és capaç de recuperar suport o per contra es confirma la seva pèrdua. Per descomptat que no seria un bon senyal que en preus de tancament es perforés amb claredat el suport decreixent a què hem fet referència, ja que deixaria la porta oberta a la possibilitat d'acabar tornant als mínims anuals a la zona dels aprox. 5,7 euros: els mínims d'agost. Mentre que per tenir un primer senyal de fortalesa real, més enllà dels típics rebots contra tendència, què menys que saltar i tancar per sobre de l'últim màxim decreixent (6,68). La forta sobrevenda diària que ens marca l'oscil·lador de moment estocàstic apuntaria també a un important i gairebé imminent rebot. Però no podem fiar-nos-hi, ja que sabem que quan la debilitat/fortalesa són molt altes, la sobrevenda/sobrecompra serveixen de molt poc per no dir de res.

tef271219
Gràfic diari de Telefónica des d'abril

Mentre que en espelmes setmanals, i com ja hem repetit en tantes ocasions, el que tenim és una impecable directriu baixista que uneix tots i cada un dels màxims decreixents des de l'estiu de 2015. Encara que per poder parlar d'un potencial canvi de tendència li exigirem al títol confirmar, amb comoditat, per sobre de la resistència dels 7,26 euros (l'últim màxim decreixent).

tef2271219
Gràfic setmanal des d'octubre de 2014

Noticias relacionadas

contador