ep archivo   el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete posa junto al logo de telefonica
MAXIMO GARCIA DE LA PAZ - Archivo

Tot i les caigudes del 12% des dels màxims anuals als 4,44 euros, els títols de l'operadora s'estan comportant molt millor que la mitjana del mercat, on ens trobem amb força caigudes en els bancs i en les elèctriques, principalment.

  • 4,41€
  • -0,56%
Análisis Técnico
S2
4.55
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i les caigudes d'aquest dilluns en els títols de l'operadora, el cert és que el preu ens va dibuixar un prometedor martell que en condicions normals hauria de ser l'avantsala d'un rebot de curt termini (fase de reacció). Amb tot, hem de reconèixer que Telefónica està aguantant millor el tipus que el conjunt del mercat als darrers temps.

No sembla que tot i que encara puguem assistir a noves caigudes a l'IBEX, el títol se n'hagi de veure molt afectat, ja que són altres els sectors que estan sent més castigats. En qualsevol cas, l'última fuetada baixista l'han allunyat de la important zona de control, en aquest cas resistència, dels 4,50-4,55 euros: la directriu baixista principal, la que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de mitjans de 2015. Només per sobre podrem parlar d'una abans i un després en el valor a mitjà i llarg termini.

tef080322
Gràfic setmanal de Telefónica (TEF)

Noticias relacionadas

contador