ep archivo   edificio de la sede de telefonica en madrid
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Tenim els títols de la nostra operadora a les portes ja de la important zona de control que li confereix el buit baixista setmanal de març de l'any passat als 4,40 euros. Buit que s'ha emplenat parcialment, però que encara no s'ha tancat.

  • 4,32€
  • -0,35%
Análisis Técnico
S1
3.60
S2
4.40
R1
5
R2
5
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant les últimes setmanes els títols de Telefónica estan desplegant un estret moviment lateral després d'un fort 'ral·li' alcista previ. I aquest lateral té lloc a les portes de la important resistència dels 4,40 euros: el buit baixista setmanal de març de l'any passat. Buit que s'ha emplenat parcialment però que no està tancat per res. Per tancar-lo, o el que és el mateix anul·lar-ho, necessitem que aquest tanqui un divendres per sobre dels 4,40 euros. Només així ho donarem per anul·lat.

Finalment, si es tanca, cal deixar la porta oberta a un nou escenari de pujades amb un clar objectiu a la directriu baixista primària o principal. Aquella que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de 2015. Recta resistència dinàmica que té a dia d'avui 5 impecables punts de suport o de tangència. Aquí, als cinc euros pot ser que es lliuri la mare de totes les batalles.

tef310821
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador