yacimiento petroleo mexico

A mitjans d'agost, després de saltar per sobre dels 30 euros, el títol confirmava figura de canvi de tendència en "doble vall". Des del punt de vista tècnic no s'aprecien resistències importants fins als màxims històrics.

  • 11,49€
  • -0,17%

Ja fa diversos mesos, en diferents anàlisis sobre la companyia d'enginyeria advertíem de la precisió que la fortíssima caiguda que el va portar a marcar nivells de preu lleugerament per sobre dels 20 euros coincidien, al tick, amb la base d'una gran cadena lateral (amb lleuger pendent positiu). Doncs bé, va ser a mitjans d'agost, saltant per sobre dels 30 euros, quan el preu ens confirmava una clara figura de canvi de tendència setmanal amb les implicacions que això tenia i té per al subjacent.

Després de l'acord de l'OPEP el petroli s'anima i supera la resistència més immediata

Primer de tot cal dir que encara hi ha la possibilitat que intenti buscar suport a la nova zona de suport, abans resistència, dels 30 euros en un típic moviment en retrocés temporal. Correcció que si s'arribés a produir hauria de ser interpretada, sens dubte, com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres. En qualsevol cas el preu presenta un aspecte tècnic alcista envejable i, correccions a part, la veritat és que podem dir que aquest no presenta resistències importants fins a la zona dels 45 euros, la zona de màxims històrics

Gràfic setmanal - Técnicas Reunidas

contador