Tecnicasreunidasfoto

El fet que després del tsunami de vendes del Brexit no marqués un nou mínim decreixent per sota dels mínims anuals de febrer, cosa que sí va fer la gran majoria del mercat, era un primer senyal de fortalesa a tenir en compte.

  • 11,81€
  • -0,67%

En el 'Consultori' d'aquest dimecres (llegiu aquí) dèiem de Técnicas Reunidas que malgrat les últimes caigudes després del Brexit era dels pocs títols que no havia marcat nous mínims decreixents com sí havien fet la gran majoria de les companyies cotitzades. D'aquest comportament deduíem un primer senyal de fortalesa que ens agradava. Dit això, el més interessant del gràfic setmanal adjunt de llarg termini és el fet que observem com, malgrat les importants caigudes de 2015 i principis de 2016, el preu s'està desplaçant horitzontalment (amb cert biaix a l'alça). De manera que la forta correcció dels últims temps hauria trobat sòl a la base de dita lateral i des d'aquí sembla voler reestructurar-se a l'alça de nou.


D’entrada, el títol presenta una important resistència en els màxims d'abril (31,04 euros) i per damunt els 31,50 euros (abans important zona de suport). Només per sobre dels 31,04 euros començarem a veure al títol amb altres ulls, doncs des d'aquest moment ja tindríem mínims i màxims creixents.

contador