tecnicasreunidascb

Durant la sessió d'aquest dilluns el títol va marcar un mínim als 26,38 euros i des d'aquí va començar a entrar diners a la companyia fins a aconseguir que tanqués en números verds.

  • 11,60€
  • -0,94%
  • 11,81€
  • -0,67%

Durant la sessió de l'1 d'agost, en ple procés correctiu en la cotitzada, dèiem que Técnicas Reunidas mirava de reüll el buit alcista dels 26,4 euros quan llavors cotitzava als 30 euros (llegiu aquí l'anàlisi). Amb això no volem dir que estiguem convençuts que la fase correctiva hagi quedat enrere, ja que no tenim cap figura de volta. Però sí que si hi ha un moment idoni per a intentar-ho és ara. Després d'omplir (que no tancar) l'imponent buit alcista al qual abans hem fet referència i amb el preu del petroli en màxims anuals.

Ja sabem que aquesta companyia presenta una clara dependència del preu del petroli ja que el seu principal negoci són les refineries així com les plantes petrolíferes, entre d'altres. Del qual podem deduir que en tancar per sota dels 26,4 euros seria, sense cap dubte, un nou i clar senyal de debilitat en la companyia. Però anem a poc a poc, ja que no seria la primera vegada que després d'emplenar importants buits alcistes els preus posen fi a les caigudes intentant, a poc a poc, reestructurar-se de nou a l'alça.

Gràfic diari - Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador