tecnicasreunidascb

El títol podria posar fre a les caigudes després d'emplenar totalment o parcialment el buit alcista de la sessió del 4 d'agost als 26,4 euros.

  • 11,72€
  • -0,04%
  • 11,49€
  • -0,17%

Els nivells de sobrevenda diaris i setmanals llancen lectures extremes. Però ja sabem que quan la tendència és molt forta (tant a l'alça com a la baixa) la sobrecompra/sobrevenda serveixen de molt poc per no dir de res. I aquest és el cas de Técnicas Reunidas. Dit això seguim centrant la mirada en el potencial suport que li confereix el buit alcista dels 26,4 euros. No seria la primera vegada ni serà l'última que un cop els preus emplenen gairebé íntegrament aquest tipus de buits i aconsegueixen construir un sòl de mercat des del qual podrien reestructurar-se, en termes de mitjà termini, a l'alça.

No cal dir que tancar aquest buit, o el que és el mateix anul·lar-lo, seria un clar senyal de debilitat per a la cotitzada. Per sobre, pel que fa a les resistències, la primera d'elles, encara que llunyana, la trobem en els màxims d'aquest mes (29,44 euros), l'últim màxim decreixent.

Gràfic diari - Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador