liberbank menendez portada
Bolsamanía

El títol ha despertat aquest dijous amb caigudes del 6% i ja es deixa un 19,18% fins als 0,784 euros amb un milió de títols negociats.

  • 0,28€
  • 1,72%

És cert que si ho mirem des dels mínims anuals (0,516) Liberbank ha rebotat molt setmanes enrere. Però si ho mirem amb la perspectiva del mitjà i llarg termini el que tenim és un important rebot que s'ha frenat en nivells anteriors a la important resistència dels 1,145 euros. El preu ni tan sols ha emplenat parcialment el buit baixista setmanal en què va començar l'última gran caiguda i de nou s'està desplomant. En aquest moment el títol està portant-se per endavant nombrosos suports, com els 0,912 i els 0,8 euros. Com a zona de suport tenim el nivell dels 0,79 euros aproximadament i per sota res realment important fins als mínims anuals als 0,516 euros. Per tant, oblideu aquest títol perquè no hi ha per on agafar-lo.

Us recordo que o entrem al mercat comprant fortalesa (títols en tendència alcista) o si ho fem comprant debilitat (títols en tendència baixista) el més normal és que a la llarga acabem escaldats.

Gràfic setmanal - Liberbank

Noticias relacionadas

contador