ep tren que talgo suministrara a los ferrocarriles de dinamarca
TALGO - Archivo

Els triangles simètrics solen donar-se sovint enmig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia.

  • 3,51€
  • 1,30%

Es tracta d'un període de consolidació del mercat, previ a un moviment brusc. Generalment actua com un patró de continuació de la tendència prèvia en què el preu ens dibuixa màxims decreixents i mínims creixents. Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparadorament en la direcció de la tendència general del mercat. Però com sempre m'agrada dir hem d'esperar que sigui el preu el que ens digui què vol fer i quan. Quan aquest trenca, amb força, el triangle, el més normal és que assistim a un increment del volum. I la projecció de pujada serà com a mínim l'amplada del triangle des del punt de ruptura de la formació.

De manera que això és el que tenim en Talgo. Un triangle simètric superat a l'alça a finals d'octubre i la projecció de pujada del qual (mínima teòrica) apunta cap als màxims anuals als 5,13 euros. El valor té una important resistència al buit baixista setmanal de mitjans de març de 2020 als 5 euros. Des de llavors Talgo mai no ha aconseguit tancar un divendres per sobre dels 5 euros. En aconseguir anul·lar/tancar aquest buit, el següent gran objectiu el situem als 6,02 euros (buit baixista setmanal de finals de febrer de 2020).

tlgo111121
Gràfic diari de Talgo

Noticias relacionadas

contador