ep embalaje de ence naturcell
ENCE

Les caigudes dels últims dies en els títols de la companyia de cel·lulosa l'acosten perillosament a l'important suport que té a l'imponent buit alcista de la sessió del 13 de novembre, a les 2,26 euros.

  • 2,85€
  • -0,63%
Análisis Técnico
S1
1.80
S2
2.62
R1
2.92
R2
2.92
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Ence va donar a conèixer els resultats del primer semestre de l'any aquest dimarts, en què va advertir que l'impacte del tancament de la fàbrica d'Ence a Pontevedra ascendia a 196 milions d'euros. La companyia va confirmar també que han presentat recursos de cassació davant del Tribunal Suprem i que esgotaran totes les vies jurídiques en defensa de la legalitat de la pròrroga de la concessió, que va ser anul·lada al juliol per l'Audiència Nacional en assentar-se a terrenys de domini públic després dels recursos de Greenpeace i el Concello de Pontevedra.

Tècnicament, el que tenim davant és un imponent buit alcista que ha estat emplenat (que no tancat) fa poc més d'una setmana. Així, un buit alcista és un espai que deixa el preu que es produeix quan la demanda és molt més alta que l'oferta i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sobre del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Els primers, com no pot ser d'altra manera, tenen connotacions de fortalesa, mentre que els segons denoten debilitat. I això és el que tenim al nivell dels 2,26 euros.

De manera que l'equació rendibilitat-risc es fa òptima pel costat llarg (o alcista) als diferents nivells del preu més propers possibles al buit de la sessió del 13 de novembre i sempre que el buit no es tanqui. Aquest quedarà anul·lat amb el simple fet que la cotització tanqui un sol dia per sota dels 2,26 euros.

enc300921
Gràfic diari d'Ence

Noticias relacionadas

contador