ep microsoft unifica el diseno de sus aplicaciones moviles
MICROSOFT

Els títols del gegant mundial del programari continuen desplaçant-se de manera molt erràtica durant els darrers mesos. A curt termini, les zones de control les trobem als 270 dòlars per baix i als 315 dòlars per dalt.

  • 431,31$
  • -0,19%
Análisis Técnico
S1
226
S2
316
R1
349,67
R2
349,67
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Segueix quedant molta tela per tallar encara abans de confirmar qualsevol tipus d'escenari als mercats. Pot passar de tot durant els propers mesos. Seguim sense figura de tornada als principals índexs directors i l'important rebot fins als màxims de finals de març encaixen a la perfecció dins del que és una simple retirada temporal als anteriors suports, ara resistències. Moviment que s'observa amb molta facilitat al DAX alemany.

El cas és que, tornant al cas que ens ocupa, els títols de Microsoft es continuen desplaçant lateralment des de l'estiu de l'any passat. Lateral que presenta un clar suport als 270 dòlars. Si el panorama es torcés de nou i els 270 dòlars es veiessin amenaçats i es confirma la perforació del suport, llavors considerarem com a escenari més probable una tornada cap a la directriu alcista de fons o primària. La que uneix tots i cadascun dels successius mínims creixents des de l'agost del 2015 amb quatre punts de suport o de tangència i que ara mateix passa pels aproximadament 225-226 dòlars. Aquí ens llançaríem a la piscina sense dubtar-ho a mitjà i llarg termini.

msft110422
Gràfic setmanal de Microsoft (MSFT)

Noticias relacionadas

contador