ep archivo   banc sabadell arxiu
BANCO SABADELL - Archivo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça.

  • 2,01€
  • 3,61%
Análisis Técnico
S2
0.7434
R1
0.8734
R2
0.8734
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

De manera que les caigudes de les darreres setmanes encaixen a la perfecció dins del que seria un simple recolzament al nou suport, abans resistència, que presenta a l'antiga directriu baixista. Aquella que tant li va costar deixar enrere i que unia els successius màxims decreixents des de principis de 2018. Així, el títol s'hi estaria recolzant de nou i no podem descartar que des d'aquí tracti de reestructurar-se de nou a l'alça amb objectius de pujada als 0,8734 euros (nivells prepandèmia) i fins i tot als 1,06 euros (màxims del 2019). Amb les seves lògiques i de vegades violentes correccions (fases de reacció), és clar.

sab091121
Gráfico semanal de Banco Sabadell

Noticias relacionadas

contador