ep archivo   sede del banco sabadell en alicante comunidad valenciana espana a 17 de noviembre de
Joaquín Reina - Europa Press - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc.

  • 1,94€
  • 0,10%
Análisis Técnico
S1
0.50
S2
0.6470
R1
0.6840
R2
0.6840
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen. I això és el que tenim a dia d'avui a l'entorn dels aprox. 0,66 euros: per on passa la recta que uneix els màxims decreixents, amb tres punts de tangència, des de principis de 2018. Encara tenim una altra resistència, de la mateixa rellevància, a l'últim màxim decreixent (0,6840).

De la qual cosa es dedueix que un tancament setmanal amb comoditat per sobre dels màxims anuals activarien un nou senyal de fortalesa en el valor, avantsala del que pot acabar sent un moviment cap als màxims prepandemia als 1,04-1,06 euros. Per sota, per la banda dels suports, tenim els 0,50 euros com a zona clau. És cert que està bastant apartat dels nivells actuals de preu, però aquest és el que és i és on és.

saba210921
Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador