ep archivo - solaria
SOLARIA - Archivo

Fortes pujades per començar la setmana en Solaria a la calor de l'OPA que ha rebut avui una altra renovable, Opdenergy, amb una prima de ni més ni menys que un 46% davant del preu de tancament de divendres. Això està animant totes les companyies del sector, incloent-hi la cotitzada de l'IBEX.

  • 10,85€
  • 0,37%
Análisis Técnico
S1
12,07
S2
15,04
R1
16
R2
16
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tècnicament, aquestes alces permeten a Solaria superar la resistència del curt termini que presentava als 13,35 euros.

Sembla que la companyia vol rebotar després d'acumular unes caigudes de més del 60% des dels màxims anuals de mitjans de gener. Per a les properes sessions podríem veure un atac a la resistència clau dels 15,04 euros, màxims del mes de maig.

El seu comportament en aquests preus és clau per a la seva evolució a curt termini. Si aconsegueix superar-los, es llançaria cap a la mitjana de 200 sessions, mitjana que cotitza, més o menys, als 16 euros. Compte que de moment és només un rebot. La seva tendència principal continua sent clarament baixista. No ens hauríem d'interessar per la companyia mentre que es mantingui cotitzant per sota d'aquesta mitjana.

m120623solaria

RBC BAIXA EL SEU PREU, PERÒ REITERA SOBREPONDERAR

RBC reitera aquest dilluns el seu consell de sobreponderar Solaria, encara que en rebaixa el preu objectiu fins als 16 euros des de 17 euros.

Destaca RBC el mal comportament a la borsa de Solaria el 2023 (és el pitjor valor de l'IBEX, amb descensos propers al 20%) a causa del descens dels preus de captació de l'energia solar a Espanya i l'augment dels tipus.

"Creiem que les rendibilitats segueixen sent atractives per al sector, les valoracions del sector privat són favorables i Solaria està complint amb les instal·lacions, cosa que ens porta a recomanar sobreponderar, amb un preu objectiu de 16 euros", expliquen des d'RBC.

Noticias relacionadas

contador