ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Des dels mínims d'agost el valor acumula una revaloració del 17%, però el més interessant del moment actual és des d'on té lloc el rebot. Tot i això, el títol perd un 33% l'any.

  • 47,62€
  • 0,21%
Análisis Técnico
S1
68.50
S2
66
R1
81.50
R2
101.34
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Només començar setembre vam analitzar PharmaMar en un article amb les apostes per al mes de setembre i la veritat és que des de llavors la companyia biotecnològica no ho està fent gens malament. En qualsevol cas el discurs en aquest valor està sent el mateix des de fa molts mesos. Hem parlat una i altra vegada de la directriu alcista en què s'estava recolzant el títol des d'octubre de 2018 i de l'important suport horitzontal dels 66 euros com a xifra rodona: els mínims de desembre i origen del que va ser l'últim gran impuls alcista.

La nostra estratègia ha estat sempre la d'obrir llargs als nivells de preu més propers possibles al suport dels 66 euros amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota. I al final el mínim de la correcció s'ha marcat als 68,50 euros. De manera que a dia d'avui es pot dir que el títol està rebotant amb força precisió des de la directriu alcista dels últims 3 anys. Anem a veure si des d'aquí, amb les seves correccions contra tendència, aquest aconsegueix de nou reestructurar-se a l'alça a mitjà termini.

phm070921
Gràfic setmanal de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador