pfizer dit que son vaccin est tres efficace contre le variant delta

Les últimes notícies conegudes sobre l'èxit de la píndola de Pfizer contra la Covid i que també funciona amb òmicron estan fent pujar els títols de la farmacèutica a les últimes sessions.

Análisis Técnico
S1
50.40
S2
60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Formidable la fortalesa dels títols de Pfizer al darrer mes, que des dels mínims de novembre acumula una revaloració superior al 40%. Aquesta eufòria ha portat el títol a perforar amb claredat i en preus de tancament aquest dimecres per sobre de la resistència que presentava a la part alta del canal alcista pel qual es desplaça el preu des de finals de març de 2020. I com no pot ser altrament, el tenim en pujada lliure absoluta.

Dit això, no hi ha eina infal·lible als mercats. Però la teoria xartista diu que quan el preu bat a l'alça la part alta d'un canal, aquest hauria de recórrer-ne a l'alça l'amplada. O dit amb altres paraules, es desdoblaria. Això implicaria que el preu, amb les seves correccions contra tendència, pot acabar dirigint-se cap als aprox. 75 dòlars. I ara la part alta del canal passa a esdevenir suport.

pfe161221
Gràfic diari de Pfizer
contador