El preu del barril de petroli continua molt fort. En el que portem d'any puja gairebé un 50% i des dels mínims d'abril de 2020 acumula una revaloració d'una mica menys del 400%, que es diu aviat.
- 72,81$
- -0,68%
Análisis Técnico
- S2
- 86.74
- R1
- 90
- R2
- 90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo
El petroli es manté estable aquest dilluns (Brent: +0,11%. 76,26 dòlars) a l'espera que els grans productors de cru arribin per fi a un acord. No van ser capaços d'aconseguir-ho el dijous passat, ni tampoc el divendres o el cap de setmana davant la confrontació entre els principals països. L'Organització de Països Exportadors de Petroli (OPEP) i els seus aliats van votar el divendres a favor d'augmentar la producció en uns 2 milions de barrils diaris des d'agost fins a desembre de 2021 i estendre les retallades de producció restants fins a finals de 2022, però les objeccions dels Unió dels Emirats Àrabs (EAU) van impedir un pacte.
Tècnicament, el que tenim és un abans i un després des que el preu superés la important resistència horitzontal dels 72 dòlars/barril del futur continu del Brent. Ara suport. No seria gens estrany que el preu decidís comprovar la fortalesa del qual és el nou suport, abans resistència, en un típic moviment en 'throw back'. Dit això, aquest ja no té resistències importants fins als màxims de 2018 en els 86,74 dòlars i per damunt tenim la zona dels aprox. 90 dòlars i mínims de 2012. Tota potencial caiguda cap als 72 dòlars hauria d'interpretar-se com una nova oportunitat per a pujar-se al tren de les compres.