ep archivo   edificio de naturgy
FOMENT DEL TREBALL - Archivo

Des que va començar el 2022 el preu dels títols de Naturgy es troben desplaçant lateralment, una cosa absolutament normal i sa després d'un ral·li del 40% des dels mínims d'octubre.

  • 21,28€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
24.87
S2
29.96
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A curt termini podem esperar qualsevol cosa en els títols de Naturgy, fins i tot caiguda amb uns resultats millors (o no) del que s'esperava (sell the news). I és que durant els últims dies estem assistint a fortes pujades i caigudes a la gran majoria de les companyies que es confessen davant del mercat. Fins i tot quan els comptes siguin millors del que s'esperava. I això s'explica perquè al mercat no importa el passat, només importa el futur.

En qualsevol cas, el que és clar és que Naturgy és un valor en pujada lliure relativa. A curt termini està desplegant un petit lateral amb suport als 27,47 euros i resistència als recents màxims històrics (29,96). I que encara que a molt curt termini pogués perforar el suport esmentat, res canviaria realment. El valor continuaria sent tan alcista com ho era fa dues setmanes o un mes. La tendència de fons és clarament alcista i revertir una tendència primària és una tasca gairebé impossible. Per sobre dels màxims històrics es tornaria a col·locar en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això sempre té per als preus.

ntgy040222
Gràfic diari de Naturgy (NTGY)

Noticias relacionadas

contador