ep archivo   edificio de naturgy
FOMENT DEL TREBALL - Archivo

Els triangles simètrics solen donar-se amb freqüència al mig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el seu desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia. Es tracta d'un període de consolidació de mercat, previ a un brusc moviment.

  • 22,58€
  • 1,44%
Análisis Técnico
S1
21.27
S2
22
R1
22.36
R2
22.36
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I això és el que sembla que tenim en Naturgy en aquest moment. Un ampli moviment lateral des de maig que a poc a poc es va estrenyent. Construint, per tant, màxims decreixents i mínims creixents. O el que és el mateix, donant forma al que pot ser un triangle simètric. Generalment, aquest actua com un patró de continuació de la tendència prèvia: alcista.

L'únic "però" és que el preu s'està acostant massa al vèrtex de la formació i quan això passa, en ocasions, el triangle queda invalidat. Però la veritat és que en el moment actual i en condicions normals es diria que la sortida a l'alça per part del preu no hauria de demorar-se molt més. El primer senyal de fortalesa que ens estaria anticipant la ruptura a l'alça vindria de la mà de la superació dels 22 euros. I per sobre tenim els màxims anuals als 22,36 euros i els màxims històrics (23,40) de maig de 2019. Per sota, per la banda dels suports, tenim els mínims de setembre als 21,38 euros.

ntgy051021
Gráfico diario de Naturgy

Noticias relacionadas

contador