ep logos de facebook y su matriz meta impulsora del metaverso
XTB

Són moltes les companyies del Nasdaq que està caient amb força durant els darrers temps: Netflix, PayPal, Meta (Facebook), etcètera. Fins i tot quan baten els resultats, com va passar amb Tesla que el dia després va caure més d'un 10%. Apple i Alphabet (Google) són dels pocs que es lliuren de la recent hemorràgia venedora.

  • 509,96$
  • 0,09%
Análisis Técnico
S2
286
R1
323
R2
323
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No és fàcil veure un gegant com Meta caure amb la violència amb què ho està fent. Són moltes les companyies tecnològiques que durant els últims temps s'estan desplomant després de confessar-se davant del mercat. I gairebé tant és si els resultats baten o no les expectatives. Molts les han millorat, però les seves previsions a futur són pitjors i per això el càstig. No oblidem que al mercat allò que realment li importa és el que passarà en el futur i no el que passa ara mateix. Com se sol dir aigua passada, molí no en mou.

Si estem davant d'una oportunitat històrica de compra és una cosa que ens explicaran molt bé, i a posteriori, molts analistes. I l'anàlisi tècnica el que ha de dir ara és que el preu acaba de complir l'objectiu mínim teòric de caiguda del canal: l'amplada d'aquest. Però el més interessant és l'imponent buit alcista que al seu dia ens va deixar el valor als 234,50 dòlars (sessió del 31 de juliol del 2020) i que acaba d'emplenar gairebé íntegrament.

La teoria diu que si cal llançar-se a la piscina en correccions així és a nivells de suport clau. I aquest buit ho és. Diguem que hi ha molt a guanyar a poc que reboti i poc a perdre adoptant llargs als nivells de preu més propers possibles a aquest buit, amb ordre de prou pèrdues (en preus de tancament) al mateix punt. Diguem que, en teoria, el que tenim davant és un “ara o mai”. El que és important és que el buit no es tanqui. Que s'empleni, però que no s'anul·li.

fb0302223
Gràfic diari de Meta (Facebook)

Noticias relacionadas

contador