mediaset espa a sede 2
Mediaset
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

A la vista del gràfic diari de Mediaset Espanya podem veure com el preu sembla voler posar a prova una vegada més la zona de resistència que presenta a la part alta del canal: els 6,5 euros.

Durant els últims temps els títols de Mediaset Espanya s'estan movent amb fortes batzegades, a l'alça i a la baixa. Però aquests es produeixen, sempre, dins de l'impecable canal baixista pel qual s’està desplaçant el preu des de maig de 2017. Al cap i a la fi, el títol simplement està rebotant per enèsima vegada des de la base del canal. I ara pot posar rumb, de nou, a la resistència que presenta a la part alta, als 6,5 euros. A més, els 6,50-6,55 són un nivell de resistència important, per tractar-se també dels màxims de novembre.

De la qual cosa es dedueix que per poder parlar d'un moviment a l'alça, més enllà dels típics rebots contra tendència, li exigirem que salti i tanqui en espelmes setmanals i amb comoditat per sobre de la resistència dels 6,55 euros. Mentrestant, tot són simples rebots dins d'una clara fase correctiva.

mediaset250119
Gràfic diari de Mediaset Espanya

Noticias relacionadas

contador