ep imagen del cuarto operador de telecomunicaciones grupo masmovil
MÁSMÓVIL

El comportament dels títols de MásMóvil en una setmana que ha estat molt dura per a tot el mercat en conjunt, ens convida a ser optimistes amb el títol de cara a les pròximes setmanes.

  • 22,50€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
16.12
S2
18.80
R1
19.54
R2
19.54
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Malgrat que MásMóvil segueix en fase correctiva, trobant-se a màxims i mínims decreixents des d'octubre, no podem obviar el bon comportament d'aquesta acció aquesta última setmana negra del mes de febrer. Mentre que la setmana passada les borses es van enfonsar vora un 12%, aquest títol es va atrevir a pujar un 2%, un senyal evident de fortalesa a curt termini que no podem passar per alt. El més important és que ha estat capaç de frenar les caigudes sense arribar a marcar un nou mínim decreixent per sota del suport que presenta als mínims d'agost (16,10). De fet, continuem tenint mínims creixents malgrat l'última gran correcció... I així no cau.

Dit això, el títol ha començat el dia amb important pujades, i està atacant la resistència dels 18,80 euros, abans una important zona de suport. Si tanqués per damunt d'aquesta, i si, a més, es situés per sobre de l'últim gran màxim decreixent (19,54) tindrem un clar senyal de fortalesa, avantsala del que pot acabar sent un retorn als màxims de 2019, als 24 euros, i per damunt dels màxims històrics, els 26 euros. De totes maneres, no ens avancem als esdeveniments. A poc a poc i bona lletra.

masmovil020320
Gráfico diario de MásMóvil en el último año

Noticias relacionadas

contador