ep bunkering de repsol en cartagena
REPSOL

Els títols de la nostra petroliera cotitzen a les portes de nivells de resistències importants, la recta resistència que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des dels màxims històrics de l'estiu de 2018 en els 13,74 euros

.

  • 12,06€
  • -2,90%
Análisis Técnico
S1
10.28
S2
12.10
R1
13.11
R2
13.11
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport en aquesta. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen.

I això és el que tenim en la sèrie històrica de la petroliera. Una recta resistència dinàmica que uneix els màxims de juliol i octubre de 2018 i de novembre de 2019. Aquesta pansa en el moment actual per la zona dels aproximadament 12,10 euros. Si en les pròximes sessions/setmanes fos capaç de batre-la amb folgança i en veles setmanals, deixarem la porta oberta a la possibilitat que es dirigeixi als màxims històrics que va aconseguir fa uns 3 anys i mig.

rep140222
Gráfico semanal de Repsol (REP)

Noticias relacionadas

contador