ep archivo   panel en el interior del palacio de la bolsa en la ultima sesion bursatil del ano a 30
Alberto Ortega - Europa Press - Archivo

L'IBEX 35 segueix aguantant el tipus millor que els nostres veïns europeus i que Wall Street per la senzilla raó que són els bancs els que estan pujant amb força a tot Europa i perquè no tenim res de tecnologia. La representació d'aquesta darrera al nostre mercat és mínima.

  • 11.734,70
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
8100
S2
8650
R1
8866
R2
8866
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

L'IBEX continua donant bandades a l'alça i a la baixa durant les últimes setmanes, encara que almenys està sabent trampejar el temporal millor que la resta dels nostres veïns europeus i que Wall Street. Però no ens emocionem, perquè la bretxa que hi ha entre Wall Street i Europa (amb el DAX al capdavant) en la darrera dècada és enorme. L'IBEX fa any rere any fent-ho pitjor que la resta. Ens està salvant el bon comportament dels bancs, principalment. El dia que aquests es prenguin un respir tornarem a allò de sempre, al furgó de cua.

Tècnicament, des del novembre, l'IBEX es troba triangulant. O el que és el mateix construint màxims decreixents i mínims creixents. I ho està fent just a mig camí entre la base (suport) i la part alta (resistència) de l'ampli lateral pel qual es desplaça l'índex des de l'estiu passat. Lateral amb suport als 8.100 punts i resistència als 9.100.

De moment, les zones de control de curt termini les trobem als 8.360 punts per baix i als 8.785 punts per dalt. El que sigui que passi abans, la perforació del suport o la superació de la resistència, serà el que ens doni la pista sobre el següent tram en tendència.

ibex070222
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador