eurodolar portada

Ja tenim l'euro/dòlar a nivells de suport clau, concretament a la base (suport) del que sembla un triangle (màxims decreixents i mínims creixents).

  • 1,1176$
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
1.0636
S2
1.1267
R1
1.1495
R2
1.1495
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tenim tota la sessió per endavant i amb la forta volatilitat dels darrers temps podem esperar qualsevol cosa en l'encreuament. Doncs és a les fortes tendències correctives on els preus reboten (fases de reacció) amb més força. A veure què acaba dibuixant l'euro/dòlar en espelmes setmanals. La setmana acaba de començar i podem veure de tot, però tinc interès per saber el resultat del tancament de l'espelma setmanal.

Més que res perquè ja tenim l'encreuament al nivell de suport del qual hem parlat durant els últims temps diverses vegades, els 1,08-1,0820 dòlars per cada euro. En teoria, l'encreuament hauria d'experimentar algun tipus de rebot, almenys a curt termini, que serveixi per corregir/drenar els nivells importants de sobrevenda assolides en tots els terminis. Si aquest no acaba aguantant la zona de control següent, implica restar la totalitat de l'últim impuls: els mínims de la pandèmia als 1,0636.

eurusd070322
Gráfico semanal del euro/dólar

Noticias relacionadas

contador