ep archivo   sede de mapfre
MAPFRE - Archivo

Són molts els mesos durant els quals hem fet referència a la pesadesa i lentitud dels desplaçaments en els títols de Mapfre. Amb tot, sempre hem estudiat com a escenari més probable una tornada a la important resistència dels 2,0840 euros: el buit baixista setmanal de finals de febrer del 2020.

  • 2,42€
  • 1,09%
Análisis Técnico
S2
2.09
R1
2.23
R2
2.23
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Mapfre és un d'aquests valors que encara que el preu acabi arribant cap on un creu, desespera qualsevol. És molt lent en els seus moviments i excepte quan es desperta, que ho fa de cop i sense avisar, la resta del temps es troba desplegant moviments erràtics a l'alça i a la baixa que avorreixen qualsevol.

Dit això, el nostre objectiu de pujada cap al buit baixista setmanal dels 2,09 euros continua intacte. Una altra cosa és que sigui capaç o no de tancar-lo. I tancar-lo vol dir que a preus de tancament d'un divendres es col·loqui per sobre dels 2,0840 euros. I si ho aconsegueix, només llavors pensarem en la directriu baixista, ara als aproximadament 2,20-2,25 euros. Però tot i que aquest acabés sent l'escenari més probable, segur que no ens ho posaria gens fàcil.

map091121
Gràfic setmanal de Mapfre

Noticias relacionadas

contador