ep archivo   fachada del edificio del la vela sede del bbva en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Amb freqüències, els petits inversors i els no tan petits perden moltes vegades la perspectiva del mercat a la mínima que el mercat corregeix amb certa força. Quan la realitat és que molt poques vegades, pràcticament mai, una correcció pot provocar canvis en una tendència de mitjà termini. I de la de llarg termini ja ni parlem.

  • 9,94€
  • -0,18%
Análisis Técnico
S1
5.50
S2
6.127
R1
6.292
R2
6.292
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i les importants caigudes d'aquest dilluns res no ha canviat realment dins l'estructura alcista dels títols de BBVA. Sí, com ho llegiu, res no ha canviat. I per què? Molt senzill, perquè els mínims i màxims creixents encara hi són, intactes. I perquè, a més, la caiguda el va portar a emplenar parcialment el buit alcista de la sessió del 29 d'octubre als 5,641 euros. El buit s'ha omplert en part, però no s'ha tancat en absolut, o el que és el mateix anul·lat.

Per no parlar del suport que li confereix el darrer mínim creixent (mínim de reacció) als 5,50 euros. En resum, mentre el preu respecti l'últim i recent buit alcista no hi ha res de què preocupar-se, absolutament res. L'estructura alcista dels preus continua intacta. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista d'aquest dilluns als 6,127 euros i per sobre els màxims anuals als 6,292 euros. La sessió d'ahir va provocar molt de soroll, però res més.

bbva161121
Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador