ep siemens gamesa en india
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY - Archivo

Siemens Gamesa investiga presumptes irregularitats internes a la seva filial de l'Índia. Així ho ha confirmat el fabricant de molins eòlics a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
23.23
S2
30.31
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Acabem de conèixer que El Grup Siemens Gamesa es troba a l'actualitat investigant una sèrie de possibles violacions de compliment normatiu, principalment a la seva filial a l'Índia, ha assenyalat a l'informe anual del seu últim any fiscal enviat al regulador i citat per El Confidencial. Cosa que vol dir que podem esperar qualsevol cosa aquest dimecres en els títols del fabricant de generadors. I no precisament bones. A més, ja sabem com les gasta aquest títol quan es posa a corregir.

Tècnicament el títol es troba en el moment actual en pujada lliure, ja que va ser la setmana passada quan va marcar nous màxims de tots els temps als 30,31 euros. Dins de la clara tendència alcista de fons s'observa una clara resistència dinàmica a la part alta del canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu des de finals de juliol. Cosa que deixa la porta oberta al fet que aquest es dirigeixi de manera ràpida cap a la zona de suport que li confereix la base del canal, a l'entorn dels aproximadament 25,50 euros. I per sota tenim els mínims de novembre als 23,23 euros i l'origen de l'últim impuls alcista. Ja veurem si el preu aconsegueix respectar la important zona de suport que li confereix la base del canal, perquè altrament ja sabem com les gasta aquest títol quan es posa a caure.

gamesa091120
Gràfic setmanal de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador