ep archivo   technology lab de repsol
REPSOL - Archivo

Tot i que el petroli segueix consolidant a la zona de màxims anuals crida, l'atenció que els títols de la petroliera es xoquin una vegada i una altra contra la directriu baixista.

  • 11,60€
  • -0,94%
Análisis Técnico
S1
11
S2
12.68
R1
13.11
R2
13.11
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

És com si d'alguna manera no es fiés del tot dels màxims anuals assolits pel preu del cru. Com si els inversors creguessin que és un efecte puntual, transitori. El cas és que són molts els intents sense èxit de confirmar per sobre de la directriu baixista, la recta decreixent que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des d'estiu del 2018 i que passa en aquest moment per la zona dels 12 euros.

Sí, és cert que el valor ha cotitzat per sobre en nombroses ocasions, però avui dia no ha estat capaç de tancar amb comoditat i en espelmes setmanals per sobre. O dit amb altres paraules, la recta resistència dinàmica continua fent de les seves. De la qual cosa es dedueix que només tancant per sobre dels 12 euros amb força un divendres deixarem la porta oberta a la possibilitat d'un nou tram alcista amb objectiu als màxims històrics (13,74 euros). Ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits al llarg de la història, és clar.

rep140322
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador