cb barrick gold

L'or ens ha dibuixat una interessant espelma setmanal a mitjans del mes d'agost que convida a l'optimisme, o almenys pel que fa curt termini.

  • 2.575,35$
  • 0,20%
Análisis Técnico
S2
1830
R1
1916
R2
1916
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El 'martell' es dona amb bastant freqüència als mercats. Consta d'una única espelma, que es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i moltes vegades té lloc a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista. O almenys ens estaria anticipant l'inici d'un important rebot de curt termini. Estem parlant d'una sessió/període durant la qual el preu cau amb força per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior (o ombra) per sota. El volum negociat també sol ser bastant més alt que el de les sessions precedents.

Els martells acostumen a tenir metxes llargues a la part inferior (ombra) almenys del doble del cos real. I si al mateix temps coincideix amb el fet que algun dels principals oscil·ladors de moment (RSI, estocàstic, etcètera) llança lectures extremes de sobrevenda, millor que millor. De manera que el que tenim davant és un 'martell' de manual, amb suport als mínims (1.687 dòlars). Aquest nivell coincideix, al seu torn, amb el suport horitzontal dels mínims de març i d'abril als 1.676 dòlars. De la qual cosa es dedueix que si cal intentar-ho a l'alça en l'or, ha de ser ara (preferiblement en correcció és clar) i amb un ordre de prou pèrdues en espelmes setmanals per sota del suport horitzontal al qual hem fet referència.

oro300821
Gràfic setmanal de l'unça d'or

Noticias relacionadas

contador