ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

A finals del mes de gener vam comentar que les últimes caigudes en els títols d'Oryzon Genomics encaixaven dins dels paràmetres normals, d'un simple i impecable retrocés temporal a la directriu baixista.

  • 1,85€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
2.94
S2
4.40
R1
5.25
R2
5.25
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Hi ha gràfics que parlen per si sols i el cas d'Oryzon Genomics és un d'ells. Recentment advertíem que les caigudes encaixaven dins del que és un retrocés temporal o suport a l'antiga directriu baixista. Aquesta va actuar com a resistència al seu moment i ara ho estaria fent com a suport. Arribats a aquest punt l'única resistències que té en aquest moment és als 4,40 euros (màxims de gener) i per sobre ja no hi ha res fins als màxims històrics als 5,25 euros. Evidentment el moviment es produirà amb les seves correccions contra tendència, no de manera lineal. Cal observar, a més, el clar increment del volum negociat des que va deixar enrere la directriu baixista, cosa que sens dubte és un senyal que el moviment va de debò, fiable.

Per cert, acabem de conèixer que l'Agència del Medicament dels Estats Units (FDA per les seves sigles en anglès) ha aprovat el seu medicament d'iadademstat per al tractament de la leucèmia mieloide aguda.

ory110221
Gràfic setmanal d'Oryzon Genomics

Noticias relacionadas

contador