ep foto de recurso de la junta de accionistas de mapfre en 2019
MAPFRE

Els títols de l'asseguradora Mapfre reboten més d'un 13% des dels mínims d'aquest dilluns i s'acosten a la important resistència que li confereix el buit baixista dels 1,8305 euros.

  • 2,49€
  • 0,40%
Análisis Técnico
S1
1.575
S2
1.8305
R1
2.01
R2
2.01
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I el que tenim davant és una espelma amb un ampli cos real blanc des de l'important suport, abans de la resistència, dels 1,60 euros. És a dir, el preu sembla que pot haver corregit les fortes pujades de l'últim any en un ràpid moviment cap al suport clau dels 1,60 euros que durant molt de temps va actuar com a resistència: els màxims de l'estiu passat i del mes de desembre. El següent passa per tancar (anul·lar) el buit baixista setmanal dels 1,7980 euros.

map110322
Gràfic setmanal de Mapfre (MAP)

Noticias relacionadas

contador