ep valores del ibex 35 en el palacio de la bolsa a 28 de enero de 2022 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press

A dia d'avui seguim sense tenir cap mena de figura de tornada, encara que tampoc no se l'espera. Cosa que no treu perquè els preus puguin rebotar amb força (fases de reacció).

  • 11.953,20
  • 1,36%
Análisis Técnico
S2
8050
R1
8500
R2
8500
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Faci el que faci el mercat, no canviarà res realment, ja que sabem per experiència que dins dels mercats baixistes necessitem violents rebots contra tendència per continuar corregint després. Recentment advertíem de l'objectiu de caiguda a l'IBEX a la zona dels 7.200 punts: l'amplada de l'ampli lateral. I aquest va marcar mínim intradia aquest dilluns als 7.287 punts. Després per part nostra el primer gran objectiu de la correcció s'ha complert i ara és el moment de rebotar.

Així pel costat de les resistències, la més important en aquest moment la tenim a la zona dels aproximadament 8.050 punts, abans suport. Aquest nivell era, recentment, la base (suport) del moviment lateral i ara el normal és que actuï de resistència. O almenys en un primer moment. La veritat és que en tancar així la setmana i com més amunt millor que millor, tindrem una important espelma setmanal amb clares implicacions de fortalesa per als preus. O més ben dit, de la formació d'un sòl de mercat amb un clar suport als 7.280 punts. Una cosa impensable fa tan sols un parell de dies.

ibex090322
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador