broker gafas portada

Cada dia que passa s'obre més i més la bretxa entre el nostre selectiu i la resta dels nostres veïns europeus, i més val que no parlem de Wall Street.

Análisis Técnico
S1
6230
S2
6922
R1
7128
R2
7128
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dilluns tanquem amb fortes pujades de l'Ibex (+4,7%) i avui hem desfet gran part del camí que vam fer ahir (-2,51%). Però en tot cas, tot segueix igual. Hem de saber que hi ha moments de mercat en els quals els preus es poden moure amb força tant a l'alça com a la baixa sense que tingui conseqüències reals. I ens trobem justament en un d'aquests moments. Hem tingut des dels mínims de març un rebot cap als 7.210 punts, els màxims d'abril. I des d'aquí ens hem girat clarament a la baixa mentre que la resta dels nostres veïns europeus han estat rebotant fins arribar a nivells d'ajust d'entre el 50% (Cac 40 i Euro Stoxx) i el 61,8% (Dax). I nosaltres mirant com, gairebé diàriament, s'obria la bretxa entre el nostre índex i tots els altres. I així seguim.

La veritat és que les sensacions no són gens bones. Aquest dimarts hem assistit a importants caigudes molt repartides entre títols com el Sabadell (en caiguda lliure), Bankia (fregant els mínims històrics), ACS i Telefónica, entre d'altres. I molt poques vegades hem assistit a caigudes d'aquesta envergadura de Telefónica (-9,43%), que a més ho fan un volum de negociació molt alt (48 milions d'accions). I després tenim el Santander i el BBVA caient un 5% de mitjana. Toquem ferro perquè el suport que presenta l'EURO STOXX Banks als 47-48 punts no es perfori aquests propers dies, perquè si no, podria resultar una altra fuetada a la baixa per als bancs del Vell Continent, els nostres els primers.

Pel costat dels suports l'únic a què aferrar-nos en aquest moment són els mínims de la setmana passada i origen de l'últim rebot: els 6.420 punts. Per sota ja només hi tenim el buit alcista dels 6.230 punts i els mínims anuals dels 5.814 punts. Mentre que pel costat de les resistències, i si bé és cert que en tenim unes quantes a nivells relativament propers, la clau són els 7.210 punts. Només per sobre dels màxims d'abril ens allunyarem clarament de la zona de perill.

cierreibex190520
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador