british airways  dl iag boeing aerospace travel leisure tourism
Company Photograph: British Airways

A finals d'octubre vam analitzar IAG i dèiem del valor que aquest es trobava en un etern ho vull i no puc. I la veritat és que independentment de les bandades de molt curt termini, tot segueix igual, res no ha canviat realment.

IAG

  • 2,30€
  • 2,05%
Análisis Técnico
S1
1.60
S2
2.26
R1
2.5750
R2
2.5750
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

L'aerolínia International Airlines Group (IAG), matriu d'Iberia, Vueling, British Airways i Aer Lingus, ha reduït la pèrdua operativa al tercer trimestre fins als 452 milions d'euros, davant les pèrdues dels 1.923 milions registrades al tercer trimestre del 2020. La pèrdua de les operacions de gener a setembre va ser de 2.487 milions d'euros, davant de les pèrdues de 5.975 milions registrades durant els primers nou mesos de l'any passat.

I des del punt de vista dels gràfics i després de confessar-se davant del mercat aquest divendres, podem esperar de tot, qualsevol cosa. Ja sabem com es gasta aquest valor tant a l'hora de pujar com quan cau. Pel que fa al molt curt termini, dues són les zones de control en el valor en aquest moment: els 1,8180 euros com a suport més immediat i com a resistència, els 2,26 euros (màxims d'octubre). I tot el que passi dins d'aquest rang de preus no tindrà implicacions de cap mena.

I tot això dins d'un moviment lateral de més rang, amb suport als 1,60 euros i resistència als 2,60. És vital que sí o sí el suport dels 1,60 euros aguanti en tot moment, ja que si perforés el preu, estaria confirmant una figura més que preocupant d'implicacions baixistes que el podria tornar a portar a l'euro.

iag051121
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador