ep archivo   aeropuerto de aena
AENA - Archivo

No hi ha cap eina infal·lible als mercats, ni l'anàlisi tècnica ni el fonamental. Els mercats són molt més difícils del que alguns ens volen fer creure.

  • 188,00€
  • -0,05%
Análisis Técnico
S1
111
S2
141
R1
151
R2
151
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Doncs sí, el que semblava ser un triangle ascendent va acabar trencant-se a la baixa. IAG i Meliá estaven donant forma també a un triangle simètric de continuïtat alcista i al final també es van trencar a la baixa. D'alguna manera totes les companyies relacionades amb el sector del turisme estaven donant forma a diferents tipus de triangles i totes es van trencar a l'uníson a la baixa al final. Un bon exemple del que sempre diem sobre els grans moviments als mercats es produeixen sempre a nivell sectorial.

Ara la clau està en no perforar l'important suport que el valor té als mínims anuals (125) i que seria bo que no es perforés si volem donar una altra oportunitat al títol. La perforació d'aquest suport activaria un potencial doble sostre que el podria portar a cotes molt més baixes. I mentrestant anem a veure si el preu intentarà donar forma a algun tipus de retrocés temporal cap a la nova resistència, abans suport, dels 140-141 euros. En resum, és vital que Aena respecti la zona de mínims anuals, si no volem tenir un clar i preocupant deteriorament de l'estructura dels preus.

aena200721
Gràfic setmanal d'Aena

Noticias relacionadas

contador