ep sede de grifols en barcelona
David Zorrakino - Europa Press

El dia 9 de gener passat vam veure que s'esfondrava la cotització de Grifols després de l'atac baixista de Gotham City Research, que va acusar la companyia farmacèutica de manipular.ne els comptes. A dia d'avui analitzarem les seves perspectives tècniques que, ja avanço, no semblen ser gaire favorables.

  • 10,08€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
6
S2
11,96
R1
14,24
R2
14,24
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La sèrie de preus de Grifols està condicionada pel buit baixista que va deixar el 9 de gener. La companyia va obrir aquell dia amb caigudes del 40%, i va acabar la sessió amb descensos del 25%. Les pujades de l'endemà no van poder cobrir, ni de bon tros, el buit baixista.

200124grifols1

Han anat passat les sessions i la cotització no millora el seu aspecte tècnic, sinó al contrari. La companyia de l'IBEX ja es mou al voltant del suport clau que presenta als 7,82 euros. Aquests preus corresponen als mínims del 2022. El seu comportament en aquests nivells és vital. Si els acaba abandonant, podríem acabar veient una nova caiguda fins al nivell dels 6 euros.

200124grifols2

No veurem un senyal de fortalesa mentre es mantingui cotitzant per sota dels 11,96 euros, màxims del dia 10 d'aquest mes de gener. Això ens faria pensar en una recuperació amb la intenció de cobrir el buit baixista de la companyia. Mentre segueixi sense cobrir aquest buit, hauríem d'extremar la prudència, i és que és un recordatori de la feblesa actual de la companyia.

Noticias relacionadas

contador