ep grifols presenta noves dadesleficciaseu assaig clinic per tractar lalzheimer
GRIFOLS - Archivo
8,14€
  • 0,10€
  • 1,24%

Des de 2014 el títol s'està desplaçant dins d'un ampli canal alcista i està construint, com no pot ser d'altra manera, mínims i màxims creixents.

Després de les importants pujades de les últimes setmanes la veritat és que no podem descartar una correcció de curt termini que el porti a comprovar la fortalesa del nou suport, abans resistència, que li confereix la part alta del triangle que acaba de superar a l'alça (màxims decreixents i mínims creixents), la qual cosa el portaria a nivells de preu propers als 25 euros (retrocés temporal). En qualsevol cas, l'interessant és que Grifols ha trencat clarament a l'alça, ha saltat per sobre del triangle i ha deixat enrere, a més, l'últim màxim decreixent (25,56).

Per tant, arribats a aquest punt, tot fa pensar que la següent resistència s'atacarà en breu: els màxims històrics als 27,69 euros. I per sobre no només es col·locaria en pujada lliure absoluta, que també, sinó que, a més, pot buscar la part alta del canal alcista de mitjà-llarg termini, ara als aprox. 32 euros.

grifols010719
Gràfic setmanal de Grifols des de finals de 2013

Noticias relacionadas

contador