ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

El rebot de les darreres sessions, des del suport decreixent que uneix tots i cadascun dels successius mínims decreixents des del març de l'any passat, és ràpid i violent. Tant que ja el tenim a les portes de la primera resistència de debò.

  • 7,92€
  • 2,53%
Análisis Técnico
S2
17.30
R1
19.54
R2
19.54
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Impecable la reacció alcista als títols de Grifols des del suport decreixent que uneix tots i cadascun dels mínims que ens ha anat dibuixant l'estructura correctiva dels preus des de fa aproximadament un any. Això el col·loca a les portes de la important resistència que té als màxims de desembre i de gener als 17,30 euros.

Un tancament amb comoditat per sobre d'aquest nivell, independentment que després pugui corregir el valor, seria un primer senyal de fortalesa no vist en molt de temps. Per què? Perquè aquí tindríem un primer màxim creixent, que és una cosa que no tenim des de l'estiu del 2021. I per alguna banda caldrà començar, oi? No tenim cap figura de tornada encara, però fa la sensació que hi és i el primer pas important és el de batre la resistència dels 17,30 euros.

grf010322
Gràfic diari de Grifols (GRF)

Noticias relacionadas

contador